Mon Plaisir Kleuter School
gezonde school
Blackboard Mon Plaisir Basis School
fresh menu leftfresh menu right

Home Over Ons Visie en Missie
Visie en Missie
Mon Plaisir is een Protestants Christelijke kleuter- en basisschool waarbij het kind centraal staat binnen een veilig, gezond en pedagogische leeromgeving. Wij voorzien in onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Een gezonde leeromgeving bevordert de totale ontwikkeling van de kinderen, gezondheidsbesef bij ouders en een gezonde werkplek voor de leerkracht.

De gezonde school zal leiden tot betere prestaties, gelukkige en gezonde leerlingen. De huidige situatie op Aruba noodzaakt ons om samen met de betrokken instanties een maatschappelijke verantwoordelijkheid te dragen op het gebied van gezonde leefstijl. Wij willen gezien worden als een vooruitstrevende, veilige, gezonde, levendige school die leidt tot een gezondere samenleving.

Powered by Exceleration21. Valid XHTML and CSS.